me_new.jpg
  Acasă Comunitatea Dzogchen ASIA

Proiectul ASIA

ASIA

ASIA (Asociația pentru solidaritate cu Asia) a fost întemeiată în anul 1988 de către Chögyal Namkhai Norbu și își are cartierul general la Roma. Activitățile sale sunt strâns legate de activitățile celorlalte organizații aparținând Comunității Dzogchen. Obiectivul major al asociației este promovarea dezvolăarii economice, sociale și culturale a populației tibetane.

În decursul anilor ASIA a condus peste o sută de proiecte în favoarea populației tibetane în Tibet, China, India și Nepal. ASIA a învestit multă energie și a fost deosebit de eficientă în domeniul dezvoltării sănătății și educației, păstrării moștenirii culturale tradiționale și al înlesnirii adoptărilor la distanță. Datorită acestor activități s-au construit spitale și școli iar numeroase mânăstiri au fost renovate în Tibet. ASIA este o organizatie non-profit care a dobândit experiență și pricepere în domeniul asistenței social-umanitare.

În anul 1999 datorită proiectelor realizate în țări aflate în curs de dezvoltare, ASIA a fost recunoscută oficial de către Ministerul Afacerilor Externe. În anul 2001 ASIA a devenit partener al ECHO (Biroul de ajutor umanitar european).

Vizitează saitul proiectului ASIA